Logistieke ondersteuning van jouw horecaprojecten!

Geen logistieke obstakels tijdens jouw horecaprojecten! Wij helpen jou bij vragen zoals, hoe plan ik een bar in? Hoeveel drank en personeel moet ik voorzien? Welke leveranciers leveren de juiste producten en materialen?

Wij helpen graag mee deze vragen te beantwoorden! Onze in-house projectleiders denken proactief mee en zorgen voor een strategische aanpak dat als volgt tewerk gaat:

  • In de voorbereidende fase gaan wij uw doelstellingen, noden en middelen na. Aaneensluitend stellen we een gedetailleerde planning en een budget voor. Waarbij elke beslissing in overleg wordt genomen en elke handeling binnen het vooropgestelde budget past.
  • Tijdens jouw event volgen we de vooropgestelde timings. Coachen we het team met respect voor de regels van de serveerkunde en beheren we alle materialen en producten als een goede huisvader.
  • Na het evenement zorgen wij voor een vlotte afbouw, stockmanagement en zorgen we dat alle materialen en producten efficiënt kunnen opgehaald worden. Uiteraard met veel respect voor de locatie waar het evenement plaatsvindt.

Uw horecaproject een wow-effect geven? Neem vrijblijvend contact op!