Catering

Wij helpen graag met jouw catering!

Bij Team-Work zit hospitality in onze genen het is een must om de gasten een perfecte verwelkoming te geven. Daarom zetten we waarden als beleefdheid, elegantie en professionele behulpzaamheid voorop.

Wat verstaan wij onder catering? Catering is voor ons op evenementen, privé feesten, bedrijfsfeesten en andere de bediening van het eten en de dranken zo professioneel mogelijk laten verlopen. Dit in combinatie met verwennen van jouw genodigden. Een cateraar heeft als doel zijn/haar menu zo lekker mogelijk te bereiden maar staan vaak niet in voor de bediening. Hier komt TeamWork in beeld! Door onze uitgebreide ervaring op talloze grote feesten en evenementen kunnen wij een goed opgeleid team aanleveren. Ongeacht het doel van jouw evenement staan wij klaar de bediening voor onze rekening te nemen. 

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen op elke type event. Zij beschikken over kennis van de regels van de serveerkunde én hun passie voor events merk je meteen. Daarnaast sturen onze projectleiders de crew aan en volgen alle fases van het evenement op.

Team-Work laat niets aan het toeval over, om de juiste mensen in te zetten op uw event leggen wij de focus op deze belangrijke pijlers:

  • Kennis over de regels van de serveerkunde
  • Training in behendigheid
  • Professionele attitude en motivatie
  • Net als ons een passie hebben voor events
 

Wil jij graag samenwerken met ons aan een onvergetelijk feest? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!