Wat doen wij voor jou?

Hospitality zit in onze genen!

Ontstaan

In 2010 richtte William Albrecht Team-Work op, een horeca-projectbureau dat ervaren horecamedewerkers inzet op evenementen. Als student werkte Tatiana Moens voor Team-Work en in 2013 stapte ze mee in de zaak. Het hospitality agency Team-Work groeide uit tot een gevestigde waarde binnen de sector. We komen op vele verschillende types evenementen zoals festivals, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, privéfeesten, exclusieve evenementen, vip arrangementen, restaurants en nog veel meer.

Wat wij doen

Bij het organiseren van een feest wordt in eerste instantie vaak gedacht aan de locatie en de cateraar maar niet direct aan het personeel. Hier komt Team-Work in de kijker. Wij streven naar het aanleveren van goed opgeleid personeel met een oog voor detail. Wij begrijpen dat het doel van een cateraar is om lekker eten te serveren. Voor Team-Work is het dan ook onze missie dit mooi te presenteren. Net hier speelt Team-Work netjes op in. Dankzij onze uitgebreide kennis en passie voor de evenementensector, zijn wij in staat om cateraars, organisatoren van kleine en grote privéfeesten, festivalorganisaties en andere, te ondersteunen. Waarbij het verwennen van uw gasten centraal staat.

Perfecte coördinatie en transparante communicatie is wat u mag verwachten van ons!

Werking

Team-Work staat in voor de screening, selectie en training van horecamedewerkers. Dit houdt in: het opleiden van bartenders, kelners, logistieke medewerkers, projectleiders en maîtres tot professionele werkkrachten die worden ingezet op uw evenementen.

Onze in-house projectleiders denken proactief mee en zorgen voor een strategische aanpak die als volgt tewerk gaat:

In de voorbereidende fase gaan wij uw doelstellingen, noden en middelen na. Aaneensluitend stellen we een gedetailleerde planning en een budget voor, waarbij elke beslissing in overleg wordt genomen en elke handeling binnen het vooropgestelde budget past.

Tijdens uw event volgen we de vooropgestelde timings, coachen we het team met respect voor de regels van de serveerkunde en beheren we alle materialen en producten als een goede huisvader.

Nadat de gasten de tijd van hun leven hebben gehad, zorgen wij voor een vlotte afbouw, stockmanagement en zorgen we dat alle materialen en producten efficiënt kunnen opgehaald worden. Uiteraard met veel respect voor de locatie waar het evenement plaats vindt.