Wat doen wij?

Hospitality zit in onze genen!

Hospitality zit in onze genen!

Team–Work biedt zijn diensten reeds meer dan 10 jaar aan cateraars, evenementkantoren, festivals en particulieren.

Dankzij onze uitgebreide ervaring, kennis en passie over evenementen zijn wij in staat om u al onze diensten aan te bieden telkens u een activiteit organiseert waarbij het verwennen van uw gasten centraal staat.

Perfecte coördinatie en transparante communicatie is wat u mag verwachten van ons!

Werking

Team-Work staat in voor de screening, selectie en training van horecamedewerkers. Dit houdt in: het opleiden van bartenders, kelners, logistieke medewerkers, projectleiders en maîtres tot professionele werkkrachten die worden ingezet op uw evenementen.

Onze in-house projectleiders denken proactief mee en zorgen voor een strategische aanpak die als volgt tewerk gaat:

In de voorbereidende fase gaan wij uw doelstellingen, noden en middelen na. Aaneensluitend stellen we een gedetailleerde planning en een budget voor, waarbij elke beslissing in overleg wordt genomen en elke handeling binnen het vooropgestelde budget past.

Tijdens uw event volgen we de vooropgestelde timings, coachen we het team met respect voor de regels van de serveerkunde en beheren we alle materialen en producten als een goede huisvader.

Nadat de gasten de tijd van hun leven hebben gehad, zorgen wij voor een vlotte afbouw, stockmanagement en zorgen we dat alle materialen en producten efficiënt kunnen opgehaald worden. Uiteraard met veel respect voor de locatie waar het evenement plaats vindt.