Nightlife

TeamWork is de trotse horecapartner van verschillende party promotors. Wij bieden een gezonde mix van rendement en kwaliteit aan. We benadrukken steeds dat onze medewerkers de ‘’Perfect serve’’ hanteren.

“Waar s’ nachts een feest is, zijn wij aanwezig!”

Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis over verschillende types evenementen zijn wij in staat om iedere klant te bedienen en dus ook de volledige nightlife sector. Hieronder verstaan wij het uitgaansleven in dancings, op privé-feesten, festivals en meer. Ons doel is het streven naar een “Perfect serve” waarbij we de gasten van het feest zoveel mogelijk in de bloemetjes leggen en zo goed mogelijk bedienen, dit vanachter de bar of aan tafel!

Ben jij een student en/of iemand die geprikkeld is door het nachtleven? Wil jij graag wat bijverdienen en tegelijkertijd genieten van een superleuke omgeving? Dan is dit zeker iets voor jou, schrijf je in op onze website en wij verwelkomen jou graag op onze volgende job dag. Hierop zullen wij jou meer informatie geven alsook de nodige opleidingen voorzien.

Werken aan de leukste feesten van het jaar zoals: Exhale, Amelie Lens, Red Bull Electropedia Awards, I Love To Play en zelfs Kölsch! Help je mee de troste horecapartner van verschillende party promotors te zijn?

INSCHRIJVEN - NIGHTLIFE