Kom jij bij ons team?

Wij bieden diensten aan cateraars, event agencies, etc...

Ontstaan

In 2010 richtte William Albrecht Team-Work op, een horeca-projectbureau dat ervaren horecamedewerkers inzet op evenementen. Als student werkte Tatiana Moens voor Team-Work en in 2013 stapte ze mee in de zaak. Het hospitality agency Team-Work groeide uit tot een gevestigde waarde binnen de sector. We komen op vele verschillende types evenementen zoals festivals, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, privéfeesten, exclusieve evenementen, vip arrangementen, restaurants en nog veel meer.

Wat wij doen

Bij het organiseren van een feest wordt in eerste instantie vaak gedacht aan de locatie en de cateraar maar niet direct aan het personeel. Hier komt Team-Work in de kijker. We streven naar het aanleveren van goed opgeleid personeel met een oog voor detail. We begrijpen dat het doel van een cateraar is om lekker eten te serveren. Het is dan ook onze missie dit mooi te presenteren. Net hier speelt Team-Work netjes op in. Dankzij onze uitgebreide kennis en passie voor de evenementensector, zijn wij in staat om cateraars, organisatoren van kleine en grote privéfeesten, festivalorganisaties en andere, te ondersteunen.

Wie zoeken we

Ben jij een student die op zoek is naar een uitdagende studentenjob waarbij je nieuwe mensen leert kennen maar waar je ook in een superleuke sfeer terechtkomt? Dan kunnen wij jou zeker helpen, wij verwelkomen jou graag op een van onze job dagen om jou meer uitleg te geven.

Wil je graag een bijverdienste in de horeca, ben je opzoek naar weekendwerk, wil je onze Belgische horeca ondersteunen of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe wending in jouw carrière? Schrijf jou dan zeker in op onze website, wij nodigen jou uit op een van onze volgende job dagen en gaan graag dieper in op onze specialiteiten. Bovendien geven wij jou ook de nodige opleidingen zodat je het best voorbereid naar klanten kan gaan.

Ben je iemand met een full-time job, maar ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Wij kunnen jou als flexi-job zeker goed gebruiken op onze evenementen. Wij zijn steeds op zoek naar sterke profielen die flexibel inzetbaar zijn.