Festivals, The place to be!

Zijn festivals de place to be voor jou? Werken op festivals beschouwen wij als een van onze belangrijkste activiteiten. Hierbij gaat het over het verzorgen van de bars, vip-tenten en meer op de grootste (Belgische) festivals zoals Tomorrowland, Tomorrowland winter, We Can Dance, Extrema outdoor, Beauville, Paradise city, Hype-o-dream, Ostend beach en nog veel meer.

Wat doen wij op festivals? Team-Work verzorgt het barwerk op deze festivals, we doen ook vaak de vip arrangementen en leveren ook topkelners. Team-work heeft een reputatie voor het leveren van kwaliteit waardoor we vaak de beste bars op het terrein mogen verzorgen. Wij zijn dan ook op zoek naar personen die niet vies zijn van “going the extra mile”, werken op festivals is een bijzondere ervaring waar je met heel veel verschillende soorten mensen in contact komt en veel mensenkennis kan opdoen. Tegelijkertijd is het vaak hard werken en is het zeker geen 9 to 5 werkje, het is vaak hard werken maar je gaat zeker met een voldaan gevoel naar huis.

Zijn festivals de place to be voor jou? Wil jij werken tijdens de zomervakantie, ben je opzoek naar een bijverdienste in het weekend en wil je bovendien werken in een superleuke sfeer? Ben je bovendien niet vies om jouw handen vuil te maken en er hard tegenaan te gaan? Schrijf je dan zeker in op onze website en kom naar een van onze job dagen dan geven wij jou uitleg over het weken op festivals.

INSCHRIJVEN - Festivals