Hospitality zit in onze genen!

Bij Team-Work zit hospitality in onze genen het is een must om de gasten een perfecte verwelkoming te geven. Daarom zetten we waarden als beleefdheid, elegantie en professionele behulpzaamheid voorop.

Wat verstaan wij onder catering? Het zo goed mogelijk verzorgen van de bediening van eten en drinken voor bedrijven, evenementen of feesten. Een cateraar heeft steeds als doel om zijn/haar menu zo lekker mogelijk te bereiden maar staan vaak niet in voor het opdienen aan tafel en het serveren van de dranken. Hier komt Team-Work in beeld, door onze uitgebreide ervaring op talloze grote feesten, kunnen wij een goed opgeleid team inzetten op allerhande evenementen. Bedrijfsfeesten, privéfeesten, exclusieve trouwfeesten en nog veel meer, wij deinzen voor geen type evenementen terug en gaan steeds voor kwaliteit.

Ben jij een harde werker met een oog voor detail? Dan zien wij jouw profiel heel graag op cateringevenementen. Ben je op zoek naar een bijverdienste in het weekend of ben je permanent inzetbaar op evenementen, schrijf je dan zeker in op onze website! Wij zien jou heel graag terug op een van onze job dagen voor meer uitleg en opleiding?

Je hebt kennis van de regels van de serveerkunde en/of je hebt een professionele attitude en motivatie waardoor wij jou verder kunnen opleiden? Dan ben je meer dan welkom om ons team te versterken!

INSCHRIJVEN - CATERING